Excursie de Zbor si Ski in Alpi (Romanian)


Perioada: 03-09 Martie (6 nopti)

Preturi:

- Cazare + transportul cu microbuz 8 locuri (inclusiv loc pentru skiuri si clapari):

280 Euro/persoana/sejur

- Ski Pass: 35 Euro/zi. Pretul unei singure urcari (in caz ca veniti numai la zbor: 16 euro)

Locuri de zbor:

werfen_iarnaLocul de zbor de la Werfenweng (live cam) este intr-o caldare glaciara cu aterizari largi si decolare facila pe aproape toate directiile. Este ideal pentru toate tipurile de zbor inclusiv pentru incepatori. Pilotii avansati vor fi de asemenea satisfacuti: se pot parcurge un minim de 30 km cu aterizare la locul oficial, fara nici un fel de dificultate. Locul este recunoscut pentru termicile largi cu sanse bune de zbor inclusiv iarna ! Un ceai cu rom sau vinul fiert ne vor astepta pe toti fix in locul de aterizare !

Abtenau - Karkogel (live cam) este poate cel mai cunoscut loc de zbor din zona Salzburg, cu decolari bune pe nord. Este de asemenea un loc complet preferat atat de pilotii incepatori cat si de pilotii experimentati, se afla la numai cateva minute de condus de pensiunea in care vom fi cazati. Decolarea se face de la 2100 m si aterizarile sunt largi si la indemana. Il vom alege in special daca Werfwenweng nu va fi practicabil in anumite zile

werfen_iarna3Ski-ul in Alpi - este un vis iar poftele tuturor de la experimentati la incepatori vor fi satisfacute ! Werfen nu face exceptie de la regula iar partiile sunt amenajate impecabil. In caz de nevoie exista peste tot tunuri cu zapada artificiala. Perioada in care vom merge este special aleasa pentru a avea partii impecabile, preturi accesibile si conditii calme pentru zbor.


Zbor in tandem:
pentru prietenii nezburator dar dornici de aventura vom veni si cu tandemul. Preturile vor fi si ele ca pentru prieteni asa ca sunteti toti invitati sa priviti iarna de sus! Copii sunt si ei bineveniti daca au un minim de 40 kg.


Cazare:
In functie de numarul participantiilor vom rezerva o vila cu 9-15 locuri cu bucatarie proprie asa ca ne vom gospodari romaneste, de la micul dejun la cina. Inutil de spus ca distractia este in fiecare seara inclusa!

Rezervari: Avem din pacate o capacitate de maxim 15 participanti pentru acest tur, asa ca va invitam sa rezervati pe email la office@transylvaniafly.ro sau la tel: 0722143960. O sa fie nevoie de un avans de 50 % pentru confirmarea rezervarii. Data limita: 10 Ianuarie.

werfen vara

Contact

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment